Little Green Kitchen : enkla vegetariska recept för hela familjenDavid Frenkiel & Luise Vindahl 388 kr Mer infoKöp
Stora boken om fermentering : fakta och 75 recept med jäst, mögel och bakterierJenny Neikell 329 kr Mer infoKöp
Vinter hos Wood : en kokbok från höstmörkrets inträde till vårljusets återkomstSofia Wood 259 kr Mer infoKöp
Brynt smör : en kokbok om ett av mathistoriens mest delikata misstagJulia Tuvesson 269 kr Mer infoKöp
Grönare middagar : Dietistens val - gott, nyttigt och enkeltCaroline Wilbois & Johanna Andersson 329 kr Mer infoKöp
Taylor och Surtanten : odla grönsaker och fyll ditt skafferiJenny Neikell & John Taylor 289 kr Mer infoKöp
Tryffelfeber : bland matnördar, maffia och miljardärerSteven Ekholm & Christina Wedén 329 kr Mer infoKöp
Green kitchen : quick & slow : vegetariska recept för snabb vardagsmat och långsamma helgmiddagarDavid Frenkiel & Luise Vindahl 329 kr Mer infoKöp
Fermentera: Kokboken : Surtantens 50 bästa recept - från burk till tallrikJenny Neikell 329 kr Mer infoKöp
Snabbt, smidigt och näringsrikt med Knatteplock : 55 recept för hela familjenElin Oresten 329 kr Mer infoKöp
Expedition mathantverk : från stoppad korv till nedgrävd tuppMikael Einarsson, Gustav Lindström & Henrik Francke 199 kr Mer infoKöp
Pärlans konfektyr : kolor, jazz och bakverkSandra Abi-Khalil, Klara Ejemyr, Lisa Ericson, Miriam Parkman & Isabella Wong 299 kr Mer infoKöp
Taylors & Jones Korvbok : stoppa och laga korv med smaker från hela världenKerim Akkoc, Gareth Jones, Maria Jones, Herman Rasmuson & David Taylor 349 kr Mer infoKöp
Pizza Napoletana : jakten på en fulländad napoletansk pizza i hemmaugn, ombyggd grill och vedugnBesmir Balaj & Ville Ilola 378 kr Mer infoKöp
Det nordiska skafferiet : torkning, mjölksyrning, fermentering, inläggningar, olja, vinäger & saltJohan Björkman 358 kr Mer infoKöp
Högtid : jul, påsk, midsommar, kräftor & surströmming : alla de klassiska rätterna (och några nya)Stefan Ekengren 329 kr Mer infoKöp