Drömmer du också om att ha egna höns i trädgården? Om att kunna gå ut och plocka in nyvärpta ägg som du direkt kan använda i matlagningen? Det gjorde matskribenten Anna Billing.
För två år sedan förvandlade hon barnens övergivna lekstuga till hönshus och skaffade kycklingar. I trädgården bor numera sju mycket olika hönor som sprätter hela dagarna och äter matrester från familjen. De värper ägg i alla möjliga färger och storlekar som allihop hamnar i Annas kök och blir pocherade, stekta och kokta eller hamnar i läckra sallader, omeletter, pannkakor, såser och desserter. Gärna med tillsammans med annat från trädgården.
Alla hönsen hemma och färska ägg i köket är en kokbok med en twist. Den handlar om det dagliga livet med höns i en vanlig villaträdgård, kombinerat med praktiska tips om hanteringen av färska ägg och många enkla, goda äggrecept som förgyller både vardag och fest.
"Höns är bra för själen!" Allt om mat
"En inspirerande och personlig bok som både nybörjare och mer erfarna hönsägare har glädje av, och även den som enbart söker ny inspiration till äggrätterna hemma i köket." Bibliotekstjänst
ArbetstitelAlla hönsen hemma och färska ägg i köket
Standardpris299.00
Illustrerad
Orginaltitel
Åldersgrupp
BandtypInbunden
Recensionsutdrag
Läsordning i serie
MediatypBok
AvailableToOrder
IsContractProduct
Inlaga
Sidor192
Publiceringsdatum2015-03-05 00:00:00
FörfattareAnna Billing
Kort BeskrivningAlla hönsen hemma och färska ägg i köket är en kokbok med en twist. Den handlar om det dagliga livet med höns i en vanlig villaträdgård, kombinerat med praktiska tips om hanteringen av färska ägg och många enkla, goda äggrecept som förgyller både vardag och fest.
Storlek
Färg
IsBokinfoProduct
SeriesTitle
erpOwnsPrice
BokinfoStatusCode